Projekt wnętrza sklepu Marino Fabiani

Przestrzeń wykreowana jest głównie poprzez modułowe elementy w postaci sześcianów. Służą one do budowania ekspozycji, oraz ulokowane pojedynczo na posadzce przejmują funkcję siedziska. Czarne pasy na białej posadzce tworzą ścieżki, które przechodzą płynnie na inne elementy we wnętrzu.  Akcent barwny w czarno-białym pomieszczeniu tworzą pomarańczowe ścienne płytki ceramiczne.
Tuż pod nimi na wschodniej i zachodniej ścianie znajdują się duże lustra, które nadają wrażenie przestronności. Centralny element we wnętrzu tworzy ścianka na której umieszczone jest logo marki Marino Fabiani.

Advertisements

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s